Асфалтиране на тротоар в София

Най-ниски цени за асфалтиране на тротоари в София и областта

Ние от Асфалтиране София сме доказани професионалисти в услугата по асфалтиране на тротоари. Ние полагаме всички видове асфалтови смеси както върху малки, така и върху големи площи. Освен асфалтиране на тротоар, можем да Ви предложим и поставяне на тротоарни плочки, павета и бордюри.

Предлагаме професионално и качествено асфалтиране на най-добри цени в София и областта.

Ако имате нужда от качествена вертикална планировка, полагане на бетонови бордюри и ивици, полагане на настилки от плочи и паважни настилки – попаднали сте на точното място! Асфалтиране София има зад гърба си множество асфалтирани тротоари, алеи, както и детски площадки.

За да получите най-добрата цена за Асфалтиране на тротоари, обадете на тел.: 08776 34 50 52

Защо да изберете нашата фирма за асфалтиране

Достъп до специализрана модерна техника за полагане на асфалт – вибрационен валяк, пътна фреза, комбиниран багер, челен товарач, асфалтополагаща машина bomag, самосвали с товароносимост до 10 т.

Стриктно спазване на процеса и технологията на асфалтиране – подготовка на терена, дренаж, уплътняване на настилката, полагане на чакъл за основа, проверка на техническите характеристики и полагане на асфалтовата настилка.

Фирма за асфалтиране с доказан опит в строителството. Екип от майстори професионалисти. Висока производителност и качество при асфалтополагането и асфалтирането на улици

Димитър Вачков

Нашата улица не беше видяла ремонт от 20 – 30 години. Само за няколко дни от фирмата подготвиха цялата улица и положиха безупречно асфалта. Дори и третоарите са с нови плочки и нови бордюри.

Асфалтиране

Най-ниските цени за асфалтиране в София

Чудите се каква е цената за асфалтиране на квадратен метър?

Цената за полагане на асфалт зависи от конкретния проект и настилка, но ние Ви даваме гарантирано ниски цени за асфалтиране в зависимост от Вашите конкретни изисквания.

Така, че дали искате цена за асфалтиране на път, асфалтиране на тротоар, асфалтиране на двор, асфалтиране на паркинг или просто запълване на дупки или изкопи, обадете се на тел.: 0877 34 50 52 и ние ще отговорим на Вашите нужди.

Обадете се сега: 0877 34 50 52

Подайте запитване за цена

    Всички полета със звезда (*) са задължителни!
    Call Now Button