Асфалтиране на пътища в София

Най-ниски цени за асфалтиране на пътища

Асфалтиране на пътища от градската и републиканската пътна мрежа.

Ние сме специализирана фирма за асфалтиране на пътища. Многогодишният опит, с който разполагаме ни позволява да гарантираме качеството на извършените от нас услуги по полагане на пътна настилка. В своята работа използваме само най-висококачествени строителни материали и най-съвременните техники и технологии в областта на асфалтирането.
Сама по себе си услугата по асфалтиране на пътища е сложна и преминава през няколко фази:
– Предварителен оглед на терена от наши експерти и определне на материалите, които ще са необходими за качествено изпълнение на услугата по асфалтиране;
– Подготовяне на терена, който ще подлежи на асфалтиране;
– Дрениране – Дренажът определя наклоните на настилката и качественото му изпълнение е важно, за да се гарантира нормалното отичане на водата от пътя;
– Уплътняване, за да се гарантира бъдещата здравина на асфалта;
– Полагане на чакъл за настилката;
– Опаковане на основата, за да се гарантитра, че асфалтът няма да се размества под влиянието на натиска на превозни средства;
– Определане на необходимата дебелината на асфалта;
– Полагане на асфалта.

За да получите най-добрата цена за Асфалтиране на пътища, обадете на тел.: 0877 34 50 52

Защо да изберете нашата фирма за асфалтиране

Достъп до специализрана модерна техника за полагане на асфалт – вибрационен валяк, пътна фреза, комбиниран багер, челен товарач, асфалтополагаща машина bomag, самосвали с товароносимост до 10 т.

Стриктно спазване на процеса и технологията на асфалтиране – подготовка на терена, дренаж, уплътняване на настилката, полагане на чакъл за основа, проверка на техническите характеристики и полагане на асфалтовата настилка.

Фирма за асфалтиране с доказан опит в строителството. Екип от майстори професионалисти. Висока производителност и качество при асфалтополагането и асфалтирането на улици

Димитър Вачков

Нашата улица не беше видяла ремонт от 20 – 30 години. Само за няколко дни от фирмата подготвиха цялата улица и положиха безупречно асфалта. Дори и третоарите са с нови плочки и нови бордюри.

Асфалтиране

Най-ниските цени за асфалтиране в София

Чудите се каква е цената за асфалтиране на квадратен метър?

Цената за полагане на асфалт зависи от конкретния проект и настилка, но ние Ви даваме гарантирано ниски цени за асфалтиране в зависимост от Вашите конкретни изисквания.

Така, че дали искате цена за асфалтиране на път, асфалтиране на тротоар, асфалтиране на двор, асфалтиране на паркинг или просто запълване на дупки или изкопи, обадете се на тел.: 0877 34 50 52 и ние ще отговорим на Вашите нужди.

Обадете се сега: 0877 34 50 52

Подайте запитване за цена

    Всички полета със звезда (*) са задължителни!
    Call Now Button