Асфалтиране на паркинги в София

Най-ниски цени за асфалтиране на паркинги

Ние от Асфалтиране София сме доказани специалисти в асфалтирането на паркинги в София. Услугата по асфалтиране на паркинг можем да изпълним в най-кратки срокове. Нашият екип разполага с огромен опит в полагането на асфалт върху най-разнообразни частни и промишлени паркинги. Извършваме полагане на асфалт върху различни видове настилки и извършваме подготовка на терена за асфалтиране. Ние от Асфалтиране София предлагаме безплатен оглед и проект, независимо от площта.
Благодарение на дългогодишния ни опит в асфалтирането на паркинги, дворове, малки и големи площи можем да гарантираме, че ще получите най-добрата оферта за асфалтиране на вашия паркинг, с най-високо качество на услугата по асфалтиране в София. Изберете нашата фирма за асфалтиране в София, за да получите гарантирано качествено асфалтиране на паркинги, асфалтиране на дворове, асфалтиране на рампи или асфалтиране върху бетон.

За да получите най-добрата цена за Асфалтиране на паркинги, обадете на тел.: 0877 34 50 52

Защо да изберете нашата фирма за асфалтиране

Достъп до специализрана модерна техника за полагане на асфалт – вибрационен валяк, пътна фреза, комбиниран багер, челен товарач, асфалтополагаща машина bomag, самосвали с товароносимост до 10 т.

Стриктно спазване на процеса и технологията на асфалтиране – подготовка на терена, дренаж, уплътняване на настилката, полагане на чакъл за основа, проверка на техническите характеристики и полагане на асфалтовата настилка.

Фирма за асфалтиране с доказан опит в строителството. Екип от майстори професионалисти. Висока производителност и качество при асфалтополагането и асфалтирането на улици

Димитър Вачков

Нашата улица не беше видяла ремонт от 20 – 30 години. Само за няколко дни от фирмата подготвиха цялата улица и положиха безупречно асфалта. Дори и третоарите са с нови плочки и нови бордюри.

Асфалтиране

Най-ниските цени за асфалтиране в София

Чудите се каква е цената за асфалтиране на квадратен метър?

Цената за полагане на асфалт зависи от конкретния проект и настилка, но ние Ви даваме гарантирано ниски цени за асфалтиране в зависимост от Вашите конкретни изисквания.

Така, че дали искате цена за асфалтиране на път, асфалтиране на тротоар, асфалтиране на двор, асфалтиране на паркинг или просто запълване на дупки или изкопи, обадете се на тел.: 0877 34 50 52 и ние ще отговорим на Вашите нужди.

Обадете се сега: 0877 34 50 52

Подайте запитване за цена

    Всички полета със звезда (*) са задължителни!
    Call Now Button