Асфалтиране на двор в София

ТОП цени за асфалтиране на дворове в София и областта

Имате пространство в двора или на вилата, което желаете да асфалтирате по всички правила като домашен паркинг или площадка за игра? Ние от Асфалтиране София сме доказани професионалисти в услугата по асфалтиране на дворове в София. Изпълняваме работа с различна сложност и големите обеми не са пречка на изпълнението на задачата качествено и навреме. За напълно разумна цена ще получите желаната равна и добре оформена асфалтова площадка.

Услугата по асфалтиране на двор или паркинг може да се изпълни в кратки срокове. При нас работят професионалисти, които познават метода на полагане на асфалт върху най-разнообразни обекти. Според предназначението си, съставът на асфалтовата смес е няколко вида. Винаги се консултирайте с наш специалист, за да получите точен отговор за търсения резултат.

Асфалтиране София Ви предлага безплатен оглед и проект, независимо от площта. Ние полагаме асфалт върху различни настилки, изграждаме проекти за индивидуални паркинги или дворове.

Изберете нашата фирма за да получите гарантирано качествено асфалтиране на паркинг, асфалтиране на двор, асфалтиране на рампи или асфалтиране върху бетон.

За да получите най-добрата цена за Асфалтиране на дворове или паркинги, обадете на тел.: 0877 34 50 52

Защо да изберете нашата фирма за асфалтиране

Достъп до специализрана модерна техника за полагане на асфалт – вибрационен валяк, пътна фреза, комбиниран багер, челен товарач, асфалтополагаща машина bomag, самосвали с товароносимост до 10 т.

Стриктно спазване на процеса и технологията на асфалтиране – подготовка на терена, дренаж, уплътняване на настилката, полагане на чакъл за основа, проверка на техническите характеристики и полагане на асфалтовата настилка.

Фирма за асфалтиране с доказан опит в строителството. Екип от майстори професионалисти. Висока производителност и качество при асфалтополагането и асфалтирането на улици

Димитър Вачков

Нашата улица не беше видяла ремонт от 20 – 30 години. Само за няколко дни от фирмата подготвиха цялата улица и положиха безупречно асфалта. Дори и третоарите са с нови плочки и нови бордюри.

Асфалтиране

Най-ниските цени за асфалтиране в София

Чудите се каква е цената за асфалтиране на квадратен метър?

Цената за полагане на асфалт зависи от конкретния проект и настилка, но ние Ви даваме гарантирано ниски цени за асфалтиране в зависимост от Вашите конкретни изисквания.

Така, че дали искате цена за асфалтиране на път, асфалтиране на тротоар, асфалтиране на двор, асфалтиране на паркинг или просто запълване на дупки или изкопи, обадете се на тел.: 0877 34 50 52 и ние ще отговорим на Вашите нужди.  Или използвайте нашия калкулатор за асфалтиране, който може да ви предостави ориентировъчна цена.

Обадете се сега: 0877 34 50 52

Подайте запитване за цена

    Всички полета със звезда (*) са задължителни!
    Call Now Button