Асфалтиране на големи площи в София

ТОП цени за асфалтиране на големи площи в София и областта

Ние от Асфалтиране София имаме многогодишен опит в услугата по асфалтиране на големи площи – паркинги, товарни рампи, промишлени плацове, улици и други.

За разлика от асфалтирането на малки площи, услугата асфалтиране на големи площи изисква използването на специализирани машини за полагане на асфалт, които да позволят полагането на равномерна настилка. За качественото изпълнение на услугата по асфалтиране на големи площи от съществено значение е предварителната подготовка на терена. Важно е състоянието на терена, защото на негова база се определя подхода за изпълнение на услугата по асфалтиране.

В случай, че настоящата настилка е стар асфалт, то е нужно той да се фрезова и да се запълнят дупките и вдлъбнатините, с което да се постигне една равна повърхност. Ако пък старата настилка е почва , то първо се насипва фракция, която се разстила равномерно, отъпква се с валяци, за да се постигне една равна основа.

Без значение от вида на настилката, ние от Асфалтиране София Ви гарантираме качествено изпълнение на услугата по полагане на асфалт на ТОП цена за София и областта.

За да получите най-добрата цена за Асфалтиране на големи плоши, обадете на тел.: 0877 34 50 52

Защо да изберете нашата фирма за асфалтиране

Достъп до специализрана модерна техника за полагане на асфалт – вибрационен валяк, пътна фреза, комбиниран багер, челен товарач, асфалтополагаща машина bomag, самосвали с товароносимост до 10 т.

Стриктно спазване на процеса и технологията на асфалтиране – подготовка на терена, дренаж, уплътняване на настилката, полагане на чакъл за основа, проверка на техническите характеристики и полагане на асфалтовата настилка.

Фирма за асфалтиране с доказан опит в строителството. Екип от майстори професионалисти. Висока производителност и качество при асфалтополагането и асфалтирането на улици

Димитър Вачков

Нашата улица не беше видяла ремонт от 20 – 30 години. Само за няколко дни от фирмата подготвиха цялата улица и положиха безупречно асфалта. Дори и третоарите са с нови плочки и нови бордюри.

Асфалтиране

Най-ниските цени за асфалтиране в София

Чудите се каква е цената за асфалтиране на квадратен метър?

Цената за полагане на асфалт зависи от конкретния проект и настилка, но ние Ви даваме гарантирано ниски цени за асфалтиране в зависимост от Вашите конкретни изисквания.

Така, че дали искате цена за асфалтиране на път, асфалтиране на тротоар, асфалтиране на двор, асфалтиране на паркинг или просто запълване на дупки или изкопи, обадете се на тел.: 0877 34 50 52 и ние ще отговорим на Вашите нужди.

Обадете се сега: 0877 34 50 52

Подайте запитване за цена

    Всички полета със звезда (*) са задължителни!
    Call Now Button