Асфалтиране на алеи в София

Най-ниски цени за асфалтиране на алеи

Основните особености при услугата асфалтиране на алеи са размера и ширината на алеята, както и нейното местоположение. На тяхна база определяме дали да приложим ръчно или машинно асфалтиране. Важна, разбира се, е и настилката на алеята. Най-оптимални резултати при асфалтирането на алеи се получават тогава, когато теренът се обработи предварително и се нивелира за максимално добър наклон спрямо отводнителната канализация.

Ние от Асфалтиране София сме доказани професионалисти в услугата по асфалтиране на алеи. Имаме множество проекти зад гърба си, в това число асфалтиране на алеи в градски паркове, асфалтиране на алеи в частни домове, асфалтиране на велоалеи и т.н..

Изберете нашата фирма за да получите гарантирано качествено асфалтиране на алеи на най-добри цени.

За да получите най-добрата цена за Асфалтиране на алеи, обадете на тел.: 0877 34 50 52

Защо да изберете нашата фирма за асфалтиране

Достъп до специализрана модерна техника за полагане на асфалт – вибрационен валяк, пътна фреза, комбиниран багер, челен товарач, асфалтополагаща машина bomag, самосвали с товароносимост до 10 т.

Стриктно спазване на процеса и технологията на асфалтиране – подготовка на терена, дренаж, уплътняване на настилката, полагане на чакъл за основа, проверка на техническите характеристики и полагане на асфалтовата настилка.

Фирма за асфалтиране с доказан опит в строителството. Екип от майстори професионалисти. Висока производителност и качество при асфалтополагането и асфалтирането на улици

Димитър Вачков

Нашата улица не беше видяла ремонт от 20 – 30 години. Само за няколко дни от фирмата подготвиха цялата улица и положиха безупречно асфалта. Дори и третоарите са с нови плочки и нови бордюри.

Асфалтиране

Най-ниските цени за асфалтиране в София

Чудите се каква е цената за асфалтиране на квадратен метър?

Цената за полагане на асфалт зависи от конкретния проект и настилка, но ние Ви даваме гарантирано ниски цени за асфалтиране в зависимост от Вашите конкретни изисквания.

Така, че дали искате цена за асфалтиране на път, асфалтиране на тротоар, асфалтиране на двор, асфалтиране на паркинг или просто запълване на дупки или изкопи, обадете се на тел.: 0877 34 50 52 и ние ще отговорим на Вашите нужди.

Обадете се сега: 0877 34 50 52

Подайте запитване за цена

    Всички полета със звезда (*) са задължителни!
    Call Now Button