Винтидж дизайн на градината е нарастваща тенденция напоследък. Включването на забавни антични парчета от вътрешността на къщата във Вашия двор придава уникален вид, който никой друг няма да има. В този списък ви представяме няколко винтидж и не само идеи за градински декор.

Идеи за винтидж дизайн на градината

Винтидж античен стол

Боядисан метални столове (точно като тези в дома на баба ви) са наистина причудливи допълнения към вашата градина. Вместо да ги изхвърляте, трансформирайте ги в нещо забавно и красиво.

Винтидж ръждиви саксии за цветя

Старите и ръждиви саксии от ковано желязо могат да бъдат достойно допълнение към вашата градина. Старинният елемент контрастира идеално с чаровните цветя, така че не му мислете дълго.

Винтидж метални кофи и саксии

Не ви ли напомнят тези метални кофи за едни много по-прости и приятни времена? Ако се стремите към винтидж градина, трансформирайте тези кофи в саксии за цветя. Старите метални кофи не трябва да бъдат вечно грозни и да се оставят неизползвани. С малко въображение, време и цветни акценти, вашата градина ще ви помогне да се сдобиете с къщата на мечтите.

Не трябва да се правят само саксии от пластмаса или дърво – металните опции също работят отлично. Тези неща не струват твърде много, освен това можете да намерите стари на някой битак или в дома си от детството. Вземете различни видове размери, за да имате достатъчно разнообразие. А след това посадете в тях любимите си цветя!

Винтидж бурканчета от Mason Jar

Винтидж бурканчетата от Мейсън стават все по-популярни от всякога, благодарение на изкусните умове на начинаещи артисти и занаятчии. Бурканчетата не трябва да бъдат само за топлите шоколадови напитки или любимия ви микс от сладки. Те могат да се трансформират в фенери на мястото на светлините в двора, които винаги сте искали.

Дворно осветление

Дворното осветление винаги добавя магически ефект. Пробвайте го във Вашия двор или около градинските дървета. То, разбира се, не струва твърде много, ако имате стари коледни светлини, това е бонус. Не е нужно да чакате декември, за да ги използвате. Увийте ги около растения и дървета, за да превърнете вашия двор в моментална атракция.

Винтидж градинска лейка

Старите винтидж лейки служат на важна цел за една малка градина. Те почти не се използват в наши дни, особено в по-големи домове със сложни градини и системи, но някои хора все още ги прилагат, особено тези с малки места за засаждане.

Все пак направете едно по-добро нещо и трансформирайте металната лейка в разкошна саксия за цветя. Ръждясалите лейки са интересни за гледане и също са доста издръжливи.

Е, готови ли сте да приложите тези идеи на практика?